Hoi, mijn naam is Debbie Evertse

 

Welkom bij Artibeau Ontwerp.

In 2020 ben ik voor mezelf begonnen. Mijn werkzaamheden zijn erg breed: van etaleren, decor schilderen tot het ontwerp van logo’s en familiedrukwerk. Ook help ik mensen graag met het maken van fotoalbums; het is toch zonde om al je foto’s op de computer te laten staan. Kijk vooral bij mijn portfolio maar ook op Facebook en Instagram.

Verder geniet ik van mijn gezin, met mijn man en twee dochters van 19 en 16 jaar oud. Ik ben veel bezig met mijn hobby’s zoals interieurontwerp, trompet spelen, tuinieren en beeldhouwen. Ook ben ik actief in de carnavalswereld en zit ik al jarenlang bij een carnavalsband.

Overweeg je om samen met mij aan een project te werken? Leuk! Neem dan contact met mij op.

 

Werkervaring

Na een aantal jaar als etaleur gewerkt te hebben, ben ik vanaf 2009 begonnen bij Drukkerij Wifra. Daar was ik DTP’er en ontwerper voor voornamelijk familiedrukwerk. Ik heb daar vooral geleerd om te luisteren naar de wensen van de klant. Smaken variëren enorm en dat is juist de leuke uitdaging om iets te ontwerpen, compleet naar de wens van de klant.

Vooral in de regio Roosendaal ben ik actief en zit sinds een aantal jaar bij de redactie van de Kwakkelkraant, de carnavalskrant van Roosendaal. Daar werk ik als DTP’er en de laatste twee jaar ook als eindredacteur.

Scholing & Trainingen

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij SISA in Antwerpen, België. Daar heb ik de richting “Reclametekenen” en “Etalage en decor” gedaan. Dit was een ontzettend leuke tijd, waar ik veel heb geleerd vooral met het oog op detail.

Daarna heb ik de opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd. Later heb ik de opleiding Adobe Photoshop gedaan. Daarnaast heb ik ook veel kennis en ervaring met Adobe InDesign en Illustrator.