Sterk ontwerp

Bent u op zoek naar een persoonlijk ontwerp? Dan bent u hier op het juiste adres.

Ik probeer u zo goed mogelijk te helpen met het realiseren van uw wensen. Goed luisteren en vragen stellen om het juiste product te ontwerpen. Natuurlijk is er ruimte om zelf aan te geven wat u wel en niet wilt en om de ontwerpen aan te passen. Met persoonlijk contact komen we samen tot iets moois.

 

 

Enkele projecten

Logo Homeostasis

Dit ontwerp is gemaakt voor een bedrijf dat mensen graag helpt met behulp van natuurgeneeskunde, om terug in balans te komen. Samen met de eigenaresse heb ik het Infinity-teken ontworpen. Dit teken, ofwel de liggende 8, wordt in de Chinese geneeskunst gezien als een helend symbool. Dit sluit mooi aan op de naam van de praktijk: Homeostasis, wat staat voor het in balans zijn en houden van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

In het logo is bewust gekozen voor zachte groen- en blauwtinten, welke staan voor rust, ontspanning en vertrouwen.

Ontwerp schildje

Dit schildje is samen met een aantal leden van de carnavalsband Woensdag GAK’tdag ontworpen. Het idee komt van Dion van de Broek. Naar aanleiding daarvan ben ik gaan schetsen. Er zijn heel wat verschillende Tullepetaonen en ideeën uitgekomen maar uiteindelijk hebben we het zo simpel mogelijk gehouden met ronde vormen, ook omdat dit het beste uitkwam in email. De achtergrond is ontworpen door Jeroen van Zundert. Ondertussen hangt dit emaillen schildje aan heel wat gevels in Roosendaal.

Kwakkelkraant

Sinds 2017 zit ik in de redactie van de Kwakkelkraant, de carnavalskrant van Roosendaal. Daar houd ik me bezig met het ontwerpen en de opmaak van een groot deel van de pagina’s. Samen met de andere redactieleden maken we er elk jaar een originele en vrolijke krant van.

Vooral voor de Kwekkel, de kinderpagina’s, ben ik veel bezig met Photoshop. Bram Visser maakt de foto’s, daarna “knip” ik de kinderen uit de foto’s uit en probeer ze zo origineel mogelijk weg te zetten. Dit gaat in samenwerking met de kinderen. Verder wordt er vooral met InDesign gewerkt.

Vanaf 2019 ben ik verantwoordelijk voor de eindredactie van de krant. Altijd spannend om de uiteindelijke pagina’s naar de drukkerij te sturen.

Familiedrukwerk

Graag ontwerp ik familiedrukwerk en dus  ook verhuiskaarten.

Dit is een verhuiskaart van een familie die ging verhuizen van Roosendaal naar Wouw. Ze hadden geen wensen behalve dat er “New Home” op kwam te staan. Ik kon dus alle creativiteit kwijt bij deze kaart.

Ik ben begonnen met silhouetten te maken van Roosendaal en Wouw. Ik vond dit erg leuk om te doen en kreeg toen het idee om dit ook van het gezin te doen. Ik heb de profielen van hun eigen gezichten omgezet tot silhouetten en ze gezellig laten wandelen van stad naar dorp.

Fotoalbums

Al heel wat jaren maak ik fotoalbums. Vooral omdat foto’s als ze in de computer staan, niet worden bekeken. Bij ons athans. Dit fotoboek heb ik gemaakt voor mijn vader toen hij 70 jaar werd. Per decennium een hoofdstuk waarbij ook de mode, muziek, film, enzovoort aan bod komen. Heel wat oude foto’s heb ik gescand en uitgezocht. Dus een hele leuke herinnering als cadeau.

Staat bij jullie ook de computer vol foto’s en zie je door de bomen het bos niet meer? Samen kunnen we jullie herinneringen vastleggen in een uniek fotoboek. Vertel me uw wensen en ik ga aan de slag.