Functionele etalages

Al sinds halverwege de jaren ’90 maak ik etalages. De eerste jaren vooral bij lokale bedrijven zoals bij Decorette Hebi Roosendaal en bruidsuikerwinkel Auribeau. Vanaf 1999 ben ik de etalages gaan maken bij de Herenknipperij in Roosendaal. In 2000 begon ik bij Jacobs Decorateur. Daar heb ik enorm veel geleerd en decoreerde ik door heel Nederland en een gedeelte van België.

Ook ben ik graag bezig met allerlei projecten die te maken hebben met decorschilderen. Op basisschool de Blokwei in Roosendaal heb ik regelmatig samen met leerlingen de ramen beschilderd en ook een grote muurschildering gemaakt.

Enkele projecten

De herenknipperij

Vanaf 1999 ben ik etalages gaan maken bij de Herenknipperij in Roosendaal en daar werk ik nog steeds met veel plezier.

Er heerst hier een huiselijke en nostalgische sfeer. Die sfeer betrek ik dan ook graag bij de etalage.

Klompen

Dit is een kleine selectie van klompen die ik heb beschilderd. Ze zijn voorzien van een transparante laklaag zodat ze goed beschermd zijn. Mijn kinderen liepen in de tuin graag op klompen maar deze klompen zijn natuurlijk ook leuk als decoratie. Ze zijn te koop vanaf maat 19 en de prijs voor beschilderde kinderklompen is €25. 

Projecten op school

Vaak heb ik geholpen op de Basisschool De Blokwei in Roosendaal, een erg gezellige kleine school.

Samen met andere ouders heb ik heel wat creamiddagen georganiseerd. Heerlijk om de leerlingen van alles uit te leggen. Van hoe je moet knippen tot het mengen van verf. Elk jaar mochten een paar kinderen de ramen beschilderen van de gymzaal. Eerst schilderde ik de contouren waarna de leerlingen zelf mochten inkleuren met de kleuren die ze maar wilden.